Τοποθεσία - Προσβασιμότητα

To Addiction Fitenss Club βρίσκεται στην καρδιά της Πάτρας, στη Θεοτοκοπούλου 1, ακριβώς δίπλα στα ΤΕΙ Πατρών και κοντά στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών. Ιδανική επιλογή για φοιτητές ή για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την προπόνηση τους μετά από μια επίσκεψη στο στίβο

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις του Addiction Fitenss Club φιλοξενούνται σε τρία επίπεδα. Στο ισόγειο θα βρείτε διαδρόμους, ελλειπτικά, ποδήλατα και Steps μαζί με τα βάρη (ελεύθερα και με επιλογή κιλών). Στον πρώτο όροφο βρίσκεται η αίθουσα των Ομαδικών Προγραμμάτων με ειδική επίστρωση για ελάχιστη καταπόνηση γονάτων και μέσης. Τέλος, στο τρίτο επίπεδο βρίσκονται τα πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια αντρών και γυναικών.

Ωράριο

Κανένας περιορισμός λόγω ημέρας ή ώρας. Είμαστε σε πλήρη λειτουργία 6 μέρες την εβδομάδα. Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:30 - 23:30 και το Σάββατο 10:00 - 20:00. Το γυμναστήριο παραμένει κλειστό μόνο κατά τις επίσημες αργίες της χώρας και της Πάτρας, όπως Χριστούγεννα, Πάσχα και Δεκαπενταύγουστο.

Πλήρες Πρόγραμμα Ομαδικών

Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα των ομαδικών προγραμμάτων με κριτήριο τη δική σας εξυπηρέτηση. Ανεξάρτητα από ημέρα ή ώρα μπορείτε να βρείτε προγράμματα ώστε να πετύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Όλα τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες αντρών και γυναικών άσχετα από επίπεδο φυσικής κατάστασης, ηλικία ή προηγούμενη εμπειρία.

Εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός μας χαρακτηρίζεται από τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα γυμναστικής στην Πάτρα. Απολαύστε την προπόνηση και αφαιρέστε από το μυαλό σας κάθε σκέψη αφού ο εξοπλισμός μας αναλαμβάνει την καταμέτρηση των επαναλήψεων, χρόνου και θερμίδων που καταναλώνετε!

Φιλικό – Νεανικό Περιβάλλον

Θέλετε να αισθάνεστε πως βρίσκεστε σε ένα ευχάριστο και ταυτόχρονα ασφαλές περιβάλλον; Θέλετε να γνωρίσετε νέο κόσμο με κοινά ενδιαφέροντα; Τόσο η διοίκηση, όσο και το προσωπικό φροντίζουν το περιβάλλον του Addiction Fitenss Club να είναι το ιδανικό για εσάς.

Προσιτές Τιμές

Οι τιμές μας έχουν προσαρμόστεί στην οικονομική πραγματικότητα της εποχής. Έντιμα δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τιμές που θα είναι λογικές για όποιον αναζητεί μία συνδρομή γυμναστηρίου η οποία θα προσφέρει όλα όσα υπόσχεται. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν κρυφά ποσά και χρέωση για «εγγραφή».

Προσωπικό

Το προσωπικό είναι καταρτισμένο για τη θέση που διατηρεί. Οι γυμναστές των Ομαδικών είναι εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι στα προγράμματα που προσφέρουν ενώ οι προσωπικοί γυμναστές είναι πάντα στην διάθεση σας για οδηγίες. Φυσικά, σας ετοιμάζουν ατομικό πρόγραμμα άσκησης και είναι αρωγοί σας σε ό,τι χρειαστείτε.

Σύμβουλοι Μελών

Πέραν από τους γυμναστές, οι Σύμβουλοι Μελών είναι στην διάθεση σας για κάθε θέμα το οποίο μπορεί να σας απασχολεί. Μπορούν να σας προτείνουν προγράμματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να κοινωνικοποιηθείτε και φυσικά να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Είναι πάντα πρόθυμοι να σας ενημερώσουν για οτιδήποτε νέο συμβαίνει στο Addiction.