Γιατί να κάνω personal training;

Παρά την οικονομική κρίση, τα τελευταία χρόνια το personal training προβάλλεται ιδιαίτερα ως επιλογή προπόνησης. Το personal training έχει πλεονεκτήματα με σημαντικότερο όλων την ανθρώπινη επαφή του γυμναστή με τον ασκούμενο. Αυτή η σχέση διασφαλίζει τη δημιουργία προσωπικού προγράμματος, την άρτια τεχνικά εκτέλεση, τη διαρκή ανατροφοδότηση , την ασφάλεια, την παρότρυνση, τον αυστηρό ρυθμό εκτέλεσης. Συνήθως, οι ασκούμενοι που επιλέγουν την προσωπική εκγύμναση σπάνια επιστρέφουν στον ομαδικό τρόπο προπόνησης.

Personal 1

Το Personal Training είναι o πιο αποτελεσματικός και αποδοτικός τρόπος εκγύμνασης, για να επιτύχουμε τον στόχο μας γρηγορότερα και ασφαλέστερα. Η προσωπική εκγύμναση με εξειδικευμένο γυμναστή θα σας βοηθήσει να γυμναστείτε αποδοτικά με αποτελεσματικές μεθόδους άσκησης καθώς και ποικίλες δραστηριότητες οι οποίες θα συμβάλουν πρωτίστως στην καλυτέρευση της υγεία σας και στη συνέχεια στην αποτελεσματικότερη βελτίωση της φυσικής κατάστασης καθώς και της εικόνας του σώματος σας.Το Personal Training ουσιαστικά αποτελεί τον έξυπνο και γρήγορο τρόπο για να πετύχετε το σώμα που επιθυμείτε συνδυάζοντας απώλεια βάρους, γράμμωση ή αύξηση μυϊκού όγκου, με τη διαρκή υποστήριξη ενός προπονητή ενισχύοντας την καθημερινή ευεξία, την αυτοπεποίθηση και την υγεία σας.Mπορείτε λοιπόν να γυμναστείτε με οποιοδήποτε είδος άσκηση σας προτείνει ο γυμναστής σας ή με αυτές που επιθυμείτε και αγαπάτε.

Η προπόνηση θα πρέπει να περιλαμβάνει αυτά που έχει ανάγκη το σώμα σας σε συνδυασμό με αυτά που σας αρέσουν να κάνετε. Ο εξειδικευμένος γυμναστής είναι αυτός που θα αξιολογήσει την σωματική, ψυχική και φυσική κατάσταση σας ώστε να σας δώσει τα κατάλληλα κίνητρα για να ενταχθείτε σε ένα πρόγραμμα άσκησης. Αφού λοιπόν ο γυμναστής σας συλλέξει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να συνταχθεί ένα πρόγραμμα άσκησης εξατομικευμένο πάνω στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες σας, είστε έτοιμοι να ασκηθείτε με ασφάλεια και υπό την καθοδήγηση του.
Ανάλογα με το επίπεδο, τις ανάγκες, την δυνατότητα και την θέληση του κάθε ασκούμενου επιλέγονται οι καταλληλότερες τεχνικές καθώς και δραστηριότητες για την επίτευξη των προσωπικών στόχων.

Τι πρέπει να διακρίνει έναν Personal trainer;

Personal 2

Personal training δεν μπορεί να αναλάβει οποιοσδήποτε γυμναστής. Ο personal trainer έχει ειδικά προσόντα και συγκεκριμένο τρόπο εργασίας. Κάποια από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του είναι τα ακόλουθα:

Εκπαίδευση: Ο personal trainer δεν μπορεί να είναι εμπειρικός γυμναστής. Οι άνθρωποι που έχουν γνώσεις οι οποίες προέκυψαν από προσωπικά βιώματα, στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι ικανοί για να γυμνάσουν τον εαυτό τους. Η δουλειά ενός γυμναστή είναι εξαιρετικά δύσκολη, απαιτεί γνώσεις ανατομίας, φυσιολογίας και εργοφυσιολογίας. Η βελτίωση της υγείας ενός ανθρώπου είναι πολύ σοβαρό έργο.

Συναισθηματική νοημοσύνη: Η προσωπική προπόνηση στηρίζεται αποκλειστικά στην καλή επικοινωνία γυμναστή – ασκούμενου. Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης προκύπτει μέσα από την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του ασκούμενου, τις οποίες θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσει με ακρίβεια ο γυμναστής. Η ικανότητα αναγνώρισης των συναισθημάτων είναι θεμελιώδες προσόν του γυμναστή. Ο ασκούμενος που νιώθει ότι μπορεί να επικοινωνήσει, αυξάνει την αυτοπεποίθηση του, βρίσκει δυνάμεις, ξεπερνά τον εαυτό του.

Εξειδίκευση: Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση του ασκούμενου. Ο προσωπικός γυμναστής θα πρέπει να έχει ειδίκευση στο κομμάτι της προπόνησης αντιστάσεων.

Εμπειρία: Ο ασκούμενος που πληρώνει προσωπική προπόνηση είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και δεν δίνει κανένα περιθώριο πειραματισμού. Δυστυχώς, όσο υψηλό επίπεδο μόρφωσης και αν έχει ένας γυμναστής, όσο εξοπλισμό και αν διαθέτει εάν δεν είναι πολύ έμπειρος δεν μπορεί να είναι άμεσα αποτελεσματικός.

Εξοπλισμός: Η θεωρία λέει ότι ο αποτελεσματικός γυμναστής μπορεί να δουλέψει ακόμη και χωρίς εξοπλισμό. Στην πραγματικότητα τα όργανα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δουλειάς αφού η τεχνολογία έχει κάνει θαύματα στο κομμάτι του fitness.

Γιατί να κάνω Personal Training;

 • Εξατομικευμένο πρόγραμμα εγκύμνασης.
 • Αίσθηση ασφάλειας και συγκέντρωσης.
 • Πλήρη επίβλεψη και καθοδήγηση.
 • Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα και εμφανή στο συντομότερο δυνατό διάστημα.
 • Μηδενικοί τραυματισμοί
Personal 3
Personal 4

Οφέλη Personal Training

 • Η εκτέλεση των ασκήσεων γίνεται κάτω από πλήρη καθοδήγηση και επίβλεψη.

 • Δημιουργούμε αίσθηση ασφάλειας και συγκέντρωσης κατά την διάρκεια της προπόνησης.

 • Πάντα απολαμβάνουμε την προπόνηση μας. Για μας είναι απαραίτητο να ενσωματώσουμε το στοιχείο της διασκεδασης όταν γυμναζόμαστε.

Με σωστή καθοδήγηση μπορούμε να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε το σώμα όσο αφορά:

 • Ποσοστό λίπους
 • Δύναμη
 • Ευλυγισία
 • Αντοχή
 • Φυσική κατάσταση
 • Βελτίωση στάσης σώματος
 • Αίσθηση ευεξίας
 • Μείωση άγχους
Personal 5

Γιατί Personal training στο Addiction Fitenss Club;

Στο Addiction Fitenss Club ο γυμναστής αναλαμβάνει προσωπικά τον ασκούμενο, ενώ το υπόλοιπο γυμναστήριο λειτουργεί συμβατικά. Δεδομένου ότι η αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου είδους προπόνησης εξαρτάται εξίσου από γυμναστή και επίπεδο εξοπλισμού, το Addiction Gym είναι το καταλληλότερο γυμναστήριο που μπορείς να απευθυνθείς για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Personal 8
Personal 9
Personal 10
Personal 11

Κλείσε μια δωρεάν επίσκεψη Personal Training

Σε εσάς που ακόμα το σκέφτεστε ελάτε να προπονηθείτε και να μας γνωρίσετε όποια ημέρα σας εξυπηρετεί, χωρίς κανένα κόστος.